2
Evroliga
KK Crvena zvezda - KK Partizan

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Ognjen Jaramaz, #10 of Partizan Mozzart Bet Belgrade react during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on January 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VEČERAS GROBARI NAVIJAJU ZA ZVEZDU: Crveno-beli pobedom olakšavaju posao Partizanu, crno-beli bez obaveze u Blaugrani!

Objavljeno: 14.03.24 u 10:39

Očekuje nas zanimljvo veče u Evroligi.

Košarkaši Crvene zvezde večeras u svojoj hali dočekuju Makabi, u meču koji za njih nema neki praktično veliki takmičarski značaj, dok Makabiju je neophodna pobeda.

Izraelci su u sredini borbe za najboljih deset ekipa, a porazom ovde bi dozvolili da im se timovi iza njih približe na svega jednu pobedu u slučaju nekih rezultata.

S druge strane, Partizan večeras igra na jednom od najtežih gostovanja u Evropi, kod Barselone, gde nema preterani imperativ pobede, a trijumf bi mnogo značio.

Ovo ipak deluje kao kolo gde se tim Željka Obradovića takođe fokusira i na ostale rezultate, jer uz očekivan poraz u Blaugrani, ne bi bilo loše da konkuretni takođe izgube.

Ipak, ako nas je nešto Partizan u ove dve godine naučio, a to je da ih ne otpisujemo, pogotovu ne kada drže sve u svojim rukama, a nije Barsa NBA ekipa.

 

Standings provided by Sofascore
0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter