0
Fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram

UZNEMIRUJUĆE: Golman žrtva jezivog napada – oteli ga, izboli nožem i opljačkali! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.24 u 18:36

Na svu sreću ostao je živ

Uznemirujuće vesti dolaze iz Kenije – golman premijerligaša KCB-a, Brajan Olango, bio je žrtva brutalnog napada. Prema izveštajima svetskih medija, Olango je bio žrtva trojice neidentifikovanih muškaraca koji su ga napali, oteli, i nakon toga su ga mučili.

Olango je navodno bio prisiljen da preda novac sa svog bankovnog računa, a zatim je bačen u šumu nakon zlostavljanja. Povrede koje je zadobio uključuju duboku ranu od noža u butini, povrede glave i ramena. Ipak, uspeo je da sakupi snage i pozove pomoć. Brzo je prevezen u bolnicu u Najrobiju radi hitnog lečenja.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Brian Opiyo Olang’o (@opintobrian)

 

Njegov iznenadan izostanak s treninga u ponedeljak doveo je do zabrinutosti, a njegov brat je kasnije otkrio da su ga dva Kenijca i jedan Nigerijac oteli u blizini tržnog centra. Policija je pokušala da locira Olangov telefon, ali nije uspela jer je bio isključen.

Olango je ove sezone bio ključni igrač svog tima koji se nalazi na devetom mestu na tabeli od 18 klubova. Ranije su zauzimali peto mesto u prethodnim sezonama. Ovaj napad šokirao je fudbalsku zajednicu, a svi se nadaju brzom oporavku i pravdi za Olanga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter