2
Evroliga

FOTO: Twitter/bcpartizan

TEŽAK PORAZ PARTIZANA U BARSELONI: Crno-beli sve dalji od plej-ina Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.24 u 22:24

Užasna poslednja četvrtina crno-belih

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi u Blaugrani od ekipe Barselone u okviru 29. kola Evrolige – 94:76

Generalno loš meč crno-belih koji su na periode izgledali dobro, a na periode poprilično loše. Toliko lakih poena postigla je Barsa večeras, što između ostalog govori rezultat.

Da li će Željko Obradović produžiti ugovor sa Partizanom?
Loading ... Loading ...

Da ne dođe do zabune, Partizan je itekako bio u igri do nekih osam minuta do kraja utakmice, a onda se igra crno-belih potpuno raspala, pa je i ovolika razlika na kraju.

 

Avramović je bio najefikasnijji sa 27 poena. Ledej je postigao 16 i njih dvojica su jedini bili dvocifreni u timu Partizana.

Kod domaćina Laprovitola je postigao 17 poena, Ernangomez 15, Jokubaitis 13, a Parker 12. 

Obradovićev tim je bolje otvorio duel sa serijom 6:0, a Barseloni je trebalo više od dva minuta za prve poene. Kako je vreme prolazilo, tako je Barsa izgledala bolje, pa su do kraja prvog perioda uspeli da preokrenu rezultat – 29:24.

 

Druga četvrtina odigrana je u potpunom egalu, a Partizan je dodatno zategao odbranu što se i odrazilo na rezultat, a na poluvremenu rezultat je bio 51:47.

Barselona je preuzela kontrolu nad utakmicom u trećem periodu, a otvorili su ga serijom 16:4. Ipak, uspeo je Partizan da se vrati, pa je do pred odlazak na poslednju pauzu uspeo da smanji minus na šest poena.

 

A, onda smo došli do poslednje četvrtine, kada se Partizan potpuno raspao u četvrtoj četvrtini i na kraju doživeo ubeljiv poraz.

1
1

2 Komentara

  1. Nije tacno da je Partzan sve dalje od plejofa, sada je deseti, deli to mesto jos samo sa Valencijom sa kojom igra u Bgd. Cilj je za sada PLAY-IN a sada je privremeno vec tu. Sada je Partizan u vrlo dobroj poziciji za Plej-in, ima cistu ravan jer mu slde mecevi kuci sa Valencijom, Baskonijom, Olijem i Realom, plus Berlin! To je fantasticna prilika , da samo dobije Baske i Valenciju, najverovatnije je u Plej-in-u. Zato i kazem na pocetku ovog teksta zasto je Partizan u dobroj poziciji.
    Iskreno se nadam da je tako, treba samo Baske i posebno Valenciju pobediti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter