1
Fudbal
Aleksandar Pavlović

Aleksandar Pavlović (FOTO: FC Bayern München)

SRBIJA IZGUBILA BITKU: Aleksandar Pavlović se oglasio i objasnio razlog svog izbora!

Objavljeno: 14.03.24 u 14:51

Nažalost FSS nije uspeo

Aleksandar Pavlović je zvanično postao novi reprezentativac Nemačke, nakon što je dobio debitantski poziv selektora nemačkog selektora Julijana Nagelsmana. Mladi vezista Bajerna se obratio javnosti saopštenjem, zahvaljujući se Fudbalskom savezu Srbije na naporu koji su uložili da ga privole da obuče dres Orlova.

Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno – rekao je Pavlović, potvrđujući reči direktora reprezentacije Srbije, Stevana Stojanovića, koji je to isto saopštio pre desetak dana.

Pavlović je nastavio:

Želim da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. Moja majka je Nemica, a otac Srbin. U mom srcu kucaju dva srca, ali odlučio sam da svoje fudbalske korake nastavim u dresu selekcije Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, svoju karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam da predstavljam Nemačku na terenu.

Ovim saopštenjem, saga oko Aleksandra Pavlovića konačno je zatvorena, a mladi fudbaler se sada raduje novim izazovima u dresu nemačke nacionalne selekcije.

13
33

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter