0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Maccabi Tel Aviv at Stark Arena on February 14, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) ZVEZDA DOMINIRA PROTIV MAKABIJA: Smart i Jago vode crveno-bele do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.24 u 19:53

Odličnih 20 minuta Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su u beogradskoj Štark areni ekipu Makabija u okviru 29. kola Evrolige.

Nakon prvih 20 minuta igre crveno-beli imaju dvocifrenu prednost – 47:31

 

Tim Janisa Sferopulosa je u ovaj meč ušao bez petorice igrača, na raspolaganju grčkom treneru nisu Teodosić, Nedović, Lazić, Topić i Tompkins, koji još uvek nije debitovao u crveno-belom dresu.

No, crveno-beli gotovo su bez i matematičke šanse da se nađu u 10 najboljih Evrolige, pa su ovaj meč ušli poprilično rasterećeni, što se odrazilo i na rezultat.

Počeo je bolje Makabi, ali su crveno-beli u nastavku dosta bolje zaigrali, pa su do kraja prvog perioda imali blagu predost, a na prvu pauzu otišlo prendošću 21:17.

 

Ipak, drugi period je u potpunosti pripao Zvezdi. Pre svega Makabi nije dobro igrao u napadu, Zvezda je sve odlično branila, a na drugoj strani pogađala sa svih strana. 

Kod Zvezde nakon prvog poluvremena najefikasniji je Dževonte Smart sa 12 poena, a prate ga Jago dos Santos sa 11 poena, dok je Džoel Bolomboj dodao 7 poena.

Kod ekipe Makabija jedini dvocifreni je Bonzi Kolson sa 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter