0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Maccabi Tel Aviv at Stark Arena on February 14, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASILA SE ZVEZDA: Jagu pukla kost na glavi! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.24 u 23:27

Poznato stanje Brazilca nakon pada u meču s Makabijem

Crvena zvezda je u još većem problemu od četvrtka uveče usled teže povrede Jaga dos Santosa. Nakon sudara sa Bonzi Kolsonom, dos Santos je završio u bolnici sa povredom glave i prelomom kosti.

Ova povreda će ga držati van terena bar neko vreme, što znači da je Zvezda ostala i bez trećeg plejmejkera.

Crveno-beli su se oglasili saopštenjem, a mi ga prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santodsa naknadno obavestiti javnost – navodi se u saopštenju. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter