6
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kapiten Partizana poslao jasnu poruku posle poraza od Napretka! (FOTO)

Objavljeno: 14.03.24 u 13:50

Crno-beli su skinuti sa prve pozicije

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz od Napretka rezultatom 1:0 u utakmici 25. kola Superlige, što je rezultiralo gubitkom prvog mesta, koje je sada preuzela Crvena zvezda. Međutim, meč u Humskoj nije prošao bez kontroverzi, a kritike su se posebno usmerile ka sudiji Nikoli Radakoviću.

Iz redova Partizana stigle su oštre reakcije na suđenje, posebno zbog dve sporne situacije tokom meča. Prva se desila neposredno pre gola Andrije Majdevca, koji je doneo pobedu Napretku, a crno-beli su tvrdili da je prethodno trebalo da bude dosuđen prekršaj nad Leonardom Ovusuonom na sredini terena.

Druga kontroverza nastala je u drugom poluvremenu, kada je Nemanja Nikolić završio na zemlji nakon sudara sa golmanom Napretka, a za šta su domaćini tražili penal koji nije video ni glavni sudija ni VAR, te je igra nastavljena.

Trener Igor Duljaj, kao i navijači, izrazili su nezadovoljstvo prema sudiji, a navijači su čak razbili svlačionicu arbitra u Humskoj. Sada se i Bibars Natho oglasio putem svog Instagram profila.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Bibars Natcho (@bibars66)

„Kada ljudi vide da radite nemoguće, oni će učiniti sve da vas slome. Ali mi nećemo odustati, mi smo Partizan“, poručio je Natho.

Ova reakcija pokazuje odlučnost i podršku koju igrači Partizana imaju uprkos kontroverzama na terenu.

31
24

6 Komentara

  1. Rezultati u Evrooskim takmicenjima sve govore. Kad su nasi timovi bili ozbiljniji u mrfjunarodnim utakmicama. Ako ne mozes da das Napretku i ekipi iz Topole nekoliko golova u Beogradu nemoj ni spomiljati sudije. Anilizar svoju igru trazi propuste i

    5
    1
    Odgovori
  2. vrlo naivno natko i od tebe i duljaja kad kazete mi necemo odustati. ne moze vi toliko pobedjivati koliko vam sudije mogu kicmu lomiti. vrlo mlaka reakcija iz partizana posle napretka, i zato me dusa boli. sve jado do jada, kukavica do kukavice sve go izdajnik od duljaja, preko vazure do gotovo svih navijaca. ja imam 65 g. i iz unutrasnjosti sam, i ja ne mogu nista pomoci. ja se stidim danasnjih navijaca partizana.

    6
    4
    Odgovori
    • Židovi nisu pravoslavci.
      A prave sr“nja od Amerike, pa okolo svetskog globusa, sve nazad do Amerke, okolo čitavog sveta, šire samo zlo.
      I kako ih voleti?
      Pitanje je upućeno, ne običnim i normalnim stanovnicima Srbije i Balkana nego euroatlanskim jurišnicima, kurvama i botovima.
      Dakle? Hajmo, da vas čujemo …

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter