3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAPREDAK OPASNO PECKA PARTIZAN: Čarapani serijom šaljivih objava proslavili veliki trijumf! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 14.03.24 u 14:33

Njima taj trijumf mnogo znači

Fudbaleri Napretka napravili su senzacionalno iznenađenje pobedivši Partizan rezultatom 1:0 u meču 25. kola Superlige. Ovim trijumfom su crno-bele sklonili sa prvog mesta, budući da je Crvena zvezda takođe pobedila u svom meču i preuzela lidersku poziciju sa dva boda prednosti u odnosu na tim iz Humske.

Napredak je slavio na terenu, ali i van njega, praveći pravu feštu u svlačionici nakon utakmice. Interesantno, čak i osoba koja vodi njihove društvene mreže, odnosno administrator na Twitter profilu, uspeo je da ostane priseban i duhovito odgovori na prozivke.

Navijači Partizana su se oštro obračunavali sa Kruševljanima na Twitteru, ali su oni uzvratili referencama iz poznatih filmova i serija. Već na poluvremenu utakmice, ubacili su insert iz „Porodičnog blaga“, a nastavili su aludiranjem na navijačke pesme Crvene zvezde.

Ubrzo su se naizmenično smenjivale uvrede i duhoviti odgovori, uključujući scene iz filmova kao što su „Maratonci trče počasni krug“ i serije poput „Vratiće se rode“. Sve je kulminiralo kada je jedan od navijača Napretka zapečatio raspravu citatom kultnog lika Đorđa Čvarkova iz „Državnog posla“.

11
0

3 Komentara

  1. I corava koka uz sudiji u pomoc zrno nabode. Kad se slede e godine budete borili za opstanak dobicefe 5komada u krusevcu od partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je u ciganskoj reziji… Svi mediji prenose isto sto kao po obicaju znaci da se iz jednog centra povlace potezi… Moram da priznam da moji zemljaci „carapani“ da se ovako uvek bore i ginu za svaku loptu, odavno bi bili barabar sa Romom, Rapidom, Celzijem i ostalim velicinama… Ovako poznato je da se pale na svaki mig BIG ciganke i za koru proje, bez leba… Uzivajte zemljaci. Nije sve u titulama, mnogo toga vise je u obrazima.

    3
    4
    Odgovori
  3. Mala krusevacka cerga je premirana od velike debele krmace iz cerge! Jasno kao dan. ALi, vreme ne moze da stane, doci ce vreme ponovnog gazenja pacova!

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter