0
Košarka

FOTO: Printscreen/YouTube

MILIČIĆ OPLEO PO ŽELJKU OBRADOVIĆU: „Ne možeš da snosiš odgovornost, a sve prebaciš na igrače“

Objavljeno: 14.03.24 u 13:20

Slavni košarkaš je iskritikovao legendu

Darko Miličić, nekadašnji NBA igrač čije ime se ne može izostaviti kada se govori o srpskoj košarci, nedavno je bio gost u podkastu „Jao Mile“, gde je otvoreno razgovarao o svojoj karijeri, kao i o kontroverznim momentima u svetu košarke.

Miličić je otkrio zašto nije prihvatio ponudu Crvene zvezde pred kraj svoje igračke karijere, ali je najveća tema razgovora bilo Evropsko prvenstvo iz 2005. godine, gde je reprezentacija Srbije i Crne Gore doživela značajan neuspeh.

Posebno je istakao konferenciju za štampu koju je održao tadašnji selektor Željko Obradović nakon tog debakla, opisujući je kao „mala bezveze“. Miličić je kritikovao Obradovića zbog javnog iznošenja problema unutar tima, ističući da nije u redu prebacivati odgovornost isključivo na igrače.

Svi smo bili svesni da postoje sukobi među pojedinim igračima u reprezentaciji. Ti sukobi traju dugo. Od malih dana se neki ljudi nisu podnosili. Trebalo je da se zahvale nekim igračima iz opravdanih razloga. Mogli su i da sednu i otvoreno pričaju na temu – da li ta dva čoveka mogu zajedno da funkcionišu i da sve ostave sa strane zarad uspeha tima„, rekao je Miličić.

Osim toga, Miličić je istakao da nije u redu da se konferencija Željka Obradovića naziva „legendarnom izjavom“, nazivajući je „sve samo ne legendarnom“.

 

22
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter