0
Domaći fudbal
FK Partizan - FK Crvena zvezda

referee sudija Pavle Ilic during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FSS KAŽNJAVA ZBOG KOMENTARISANJA SUĐENJA: Žestoke kazne za Partizan, Crvenu zvezdu i još tri Superligaša!

Objavljeno: 14.03.24 u 16:36

FSS izrekao kazne

Na današnjem zasedanju Disciplinske i Etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pod predsedavanjem Ivana Nikolića, donesene su odluke o nekoliko slučajeva koji su privukli pažnju sportske javnosti u prethodnim danima, saopštio je Tanjug.

Klubovi Crvena zvezda, Partizan, Novi Pazar, Radnički Niš i Radnik su kažnjeni po tri miliona dinara zbog izdavanja saopštenja u kojima su kritikovali sudije i suđenje na utakmicama Superlige.

Takođe, zbog dešavanja na 172. derbiju između Zvezde i Partizana (2:2), koji je odigran devetog marta na stadionu „Rajko Mitić“, protiv oba kluba su pokrenuti disciplinski postupci. Na teret im se stavljaju prekomerna upotreba pirotehnike, lomljenje stolica i nasilno ponašanje dela navijača.

Crvena Zvezda – Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024.
(photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Igrač Kolubare, Macui Hikaru, i fudbaler Slobode, Mihajlo Jovanović, su kažnjeni utakmicom neigranja.

U narednom kolu Prve lige Srbije, treneri Dubočice i Jedinstva iz Uba neće moći da vode svoje ekipe zbog crvenih kartona koje su dobili Marjan Živković i Marko Martać.

Takođe, veći broj izrečenih opomena na mečevima će koštati niški Radnički 55.000 dinara, dok će kasa Radničkog iz Sremske Mitrovice biti olakšana za 36.000 dinara.

1
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter