0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Radnicki 1923 and Zeleznicar Pancevo at stadium Cika Daca on March 13, 2024 in KKragujevac, Serbia. (Photo by Mladjan Ivanovic/Starsport.rs ©)

RADNIČKI NEMA NAMERU DA STANE: Pančevci uprkos sjajnom meču ubedljivo poraženi u Kragujevcu!

Objavljeno: 13.03.24 u 16:32

Evropa je jasno glavni cilj

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nastavljaju da dominiraju drugim delom sezone u Superligi Srbije, demonstrirajući svoju snagu i upornost na terenu. Danas su na svom stadionu „Čika Dači“ s lakoćom savladali ekipu Železničara iz Pančeva rezultatom 3:0, što predstavlja njihov sedmi uzastopni trijumf u ligi, i to šesti u nastavku sezone nakon zimske pauze.

Radnički je pokazao impresivnu igru, posebno u drugom poluvremenu, kada su uspeli da slome otpor gostiju. Ključni trenuci utakmice dogodili su se u drugom delu meča, kada je Milutin Vidosavljević sjajno izveo slobodan udarac u 68. minutu, a Francuz Sali i Luka Zorić dodatno su učvrstili vođstvo svog tima postigavši golove u 78. i 90. minutu, redom.

Ovom pobedom, Radnički je stigao do četvrtog mesta na tabeli sa 41 bodom, što će im doneti dodatno samopouzdanje pred naredni izazov – gostovanje Crvenoj zvezdi u sledećem kolu.

Sa druge strane, ekipa Železničara nije uspela da nastavi svoj pozitivan niz nakon prethodne pobede nad niškim Radničkim, i trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa 22 boda.

Ovaj ubedljiv trijumf Radničkog svedoči o njihovoj izuzetnoj formi i spremnosti za izazove koje donosi Superliga Srbije, dok Železničar ostaje da traži odgovore kako bi se izdigao iz trenutne situacije na tabeli.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter