1
Košarka

FOTO: Starsport

POZNATO KOLIKO ĆE PARTIZAN ZARADITI OD TRISTANA: Vukčević karijeru nastavlja u NBA ligi!

Objavljeno: 13.03.24 u 10:50

Žoc ostao bez jednog od najvažnijih igrača.

Sada već bivši košarkaš Partizana, Tristan Vukčević aktivirao je otkupnu klauzulu i napustio je klub, a karijeru će nastaviti u NBA ligi u Vašington Vizardsima. Kako Telegraf saznaje ‘crno-belima’ će pripasti 600.000 evra od ovog transfera, dok će ista tolika suma otići na adresu Real Madrida. 

Vukčević nije opravdao očekivanja u odnosu na talenat koji poseduje. Uglavnom je dobijao šansu u AdmiralBet ABA ligi, dok u Evroligi nije imao zapaženu minutažu. On je u Partizan došao 2022. godine iz ‘Kraljevskog kluba’, a sada će nakon dve godine ponovo u nove izazove.

U najelitnijem evropskom takmičenju odigrao je 12 utakmica, prosečno po 9 minuta i postizao je 4,2 poena uz 2,3 skoka i 0,5 asistencija, dok je u ABA ligi prosečno igrao 18,5 minuta i beležio 10,9 poena uz 3,6 skokova.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
1

1 Komentara

  1. Nije poznato koliko ce Vasington platiti Vukcevica, i za to tek predstoje pregovori… Da je kojim slucajem iz CZ verovatno biste pisali da je rec o cifri od 5 miliona dolara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter