2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NASTAVLJA SE ZVEZDINA POTERA ZA PARTIZANOM: ‘Crveno-beli’ gostuju desetkovanom Radničkom, Partizan dočekuje neugodne ‘Čarapane!’

Objavljeno: 13.03.24 u 08:00

Zanimljivi mečevi.

Posle uzbudljivog 172. večitog derbija gde su Crvena zvezda i Partizan odigrali nerešeno 2:2 nastavlja se trka za titulu u domaćem šampionatu. Danas u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije tim iz Ljutice Bogdana gostuje posrnulom Radničkom iz Niša na ‘Čairu‘ od 19 časova.

Izabranici Vladana Milojevića sigurno imaju veliki motiv u ovom duelu, pošto je ekipa Igora Duljaja trenutno prva sa jednim bodom više. Niška ekipa je na ovom susretu bez trenera, a pomoćnici nekadašnjeg šefa sturčnog štaba Nikole Trajkovića ne mogu da vode tim zbog suspenzije, a takođe i pola tima je van stroja, što zbog kartona, što zbog povreda, tako da Radnički ovaj duel dočekuje u teškoj situaciji.

Upravo to može biti velika prednost Zvezde, ali u fudbalu su uvek moguća iznenađenja. ‘Ćair‘ će sigurno biti prepun, a gosti će imati većinsku podršku, što im može biti veliki vetar u leđa, a za domaće verovatno dodatna motivacija. Sa druge strane, Partizan ima teži zadatak pošto mu u goste dolazi raspoloženi Napredak iz Kruševca. Ovaj okršaj počinje nešto ranije od 16:55 u Humskoj

Čarapani‘ igraju na odličnom nivou od starta drugog dela prvenstva, zabeležili su dve pobede, isto toliko remija i jedan poraz. Sigurno je da u ovaj meč ulaze sa dosta samopouzdanja, ali ipak naspram sebe imaju vodeći tim na tabeli koji žudi za titulom već sedam godina.

Kruševaljani su uvek nezogdan protivnik, ali ‘crno-beli’ imaju veliku dozu motivacije. Na početku sezone se niko nije nadao ovakvom raspletu, da će Partizan biti prvi veći deo šampionata i da će se voditi velika borba između dva ljuta rivala. Ono što je sigurno je da nas očekuje veoma interesantna završnica domaćeg prvenstva, tako da će ‘crno-beli’ danas dati sve od sebe kako bi nastavili trku za titulom.

2
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter