0
Košarka

Darko Milicic Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

MILIČIĆU ZBOG MOTORKE PROPALA NBA KARIJERA: Penzionisani srpski košarkaš ispričao urnebesnu priču! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.24 u 19:55

Možda bi sve bilo drugačije

Bivši košarkaš Darko Miličić odlučio je da podeli neke urnebesne anegdote koje je doživeo sa svojim ocem tokom vremena provedenog u NBA ligi.

Darko je 2003. godine izabran kao drugi pik na NBA draftu od strane Detroit Pistonsa, s velikim očekivanjima i predviđanjima blistave karijere. Iako je osvojio prsten sa Pistonsima 2004. godine, njegova NBA karijera nije odgovarala očekivanjima, nastupajući za timove poput Orlanda, Memfisa, Minesote i Bostona, ali nije uspeo da ostvari potencijal koji mu se predviđao.

U jednom popularnom podkastu pod nazivom „Jao Mile“, Miličić je podelio zanimljive priče, uključujući i jednu situaciju kada je njegov otac Milorad razgovarao sa čuvenim Džoom Dumarsom, generalnim menadžerom Pistonsa.

„Pita me da li tata priča engleski, objasnim da ne priča. Ovaj priča 20 minuta, ja prevodim, a Mićko kaže ‘okej’. Šta bre okej, brate? Šta čoveku da odgovorim? Kao on sve njega razume, samo ne zna da mu odgovori. Nikad nije hteo da prizna da ne zna engleski“, ispričao je Miličić.

Tu nije bio kraj smešnim situacijama. Darko je takođe podelio jednu anegdotu o odlascima u prodavnicu „Home Depot“ sa svojim ocem.

„Možda bih proigrao da me ćale nije vukao u ‘Home Depot’ svaki drugi dan da gleda motorke. Brale moj, on dođe, dosadno mu, sedi škrguće zubima i viče: ‘Šta vi radite u ovoj Americi, ovo je ovde propast! Ovo je dosada’. Ćale brate, šta treba? ‘Vodi me u „Home Depot“ da vidim tamo šta ima’. Onda gledamo motorke, brale moj, po tri-četiri sata. Umesto da odmaram, ja šetam tamo sa njim“, sa osmehom je ispričao Darko.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@jaomile_podcast је поделио/ла објаву

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter