1
Evroliga

Jago Dos Santos (FOTO: Starsport)

GROBARI ĆE BITI BESNI: Jago dos Santos brutalno ponizio Partizan ovim potezom! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.24 u 16:10

Brazilcu se nije svideo grb večitog rivala

Košarkaški teren postaje poprište ne samo sportskih sukoba već i simboličkih izazova. Na poslednjem treningu Crvene zvezde pred očekivani okršaj sa Makabijem, trener Janis Sferopulos vodio je svoje igrače kroz intenzivnu pripremu. Međutim, atmosferu je presekla neočekivana scena koja je dodatno napunila već nabijenu tenziju.

Jago dos Santos, jedan od ključnih igrača Zvezde, na trenutak je postao protagonista ne samo košarke već i rivaliteta među beogradskim klubovima. Dok je trenirao pod obručem, primetio je prisustvo obeležja i opreme crno-belih koji su tradicionalni rivali Crvene zvezde. Međutim, ono što je izazvalo nezabeleženu reakciju bilo je prisustvo grba Partizana, kluba čiji je svaki simbol neprihvatljiv na terenu koji Zvezda smatra svojim.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Njegova reakcija bila je brza i nekontrolisana. Počeo je udarati pesnicom po grbu Partizana, simbolično izražavajući svoje odbacivanje rivala. Ovaj gest, mada izrazito emotivna, istovremeno je izazvala kontroverzu, postavljajući pitanje granica sportskog rivalstva i ponašanja.

Iako su rivalstva deo sportske kulture, gestovi poput ovog mogu preći granicu u nepoštovanje. Dok se Zvezda priprema za naredni meč, ovo neće biti samo fizička bitka na terenu, već i test zrelosti u održavanju sportskih vrednosti. Na kraju krajeva, u košarci, kao i u životu, poštovanje prema protivniku je ključno.

9
12

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter