3
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Napredak Krusevac at stadium FK Partizan (JNA) on March 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ NAKON NOVOG KIKSA PARTIZANA: Sudije me gledaju u oči, a pričaju neistinu!

Objavljeno: 13.03.24 u 20:11

Crno-beli nakon uvodnih pobeda, vezali dva kiksa.

Partizan je ponovo odigrao daleko ispod nivoa rostera koji poseduje, a fantastični ofanzivci crno-belog kluba ovaj put nisu uspeli da izvuku rezultat.

Trener tima, Igor Duljaj, ipak ne traži krivca u sebi, nego insistira da dan nije bio pravi.

– Prvo da čestitam Napretku na pobedi, borili su se. Imali smo šanse, ali, na kraju to niko ne računa, jer gleda se samo rezultat. Danas smo izgubili tri boda… Ja igračima ne mogu da kažem da nisu hteli, jednostavno, imali smo te neke prilike gde smo mogli da postignemo gol, ali opet, izgubili smo izuzetno tri važna boda na našem terenu – počeo je Duljaj.

– Zašto kažete to „pored sudije“? Znate li šta je sudija uticao, možete li to da mi kažete? Na šta je to sudija uticao, pa ste mi postavili takvo pitanje? Ko nije bio na nivou? Ja sam prošli put rekao, i kažem da suđenje neću da kometarišem.

– Teško im je palo zbog mnogih stvari, ali dobro. Znate kako, gledamo use u svoje klljuse, gledamo u svoje dvorište, i oni imaju moju apsolutnu podršku, i znamo da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jači, i ono što je izuzetno važno, mi se uopšte ne predajemo, niti ćemo se predati.

Dotakao se Duljaj situacije sa sudijama nakon meča.

– Kada vas neko gleda u oči, i priča vam nešto, a znate da to nije iskreno. Eto, toliko.

5
21

3 Komentara

  1. Baždar.Stjoković.Antić.Dali Igore imaš oči bekovi duva na sve strane sramota da oni igraju superligaški fudbal.Ali nebitno 2 mesto to je to.Sledeće sezone 2 kluba nek igraju trokružno za prvaka .A ostali klubovi nek igraju neku mozart bet ligu pošto nemogu biti ni 2.

    0
    0
    Odgovori
  2. A možda da posetiš psihijatrijsku ustanovu malo..
    Možeš slobodno povesti sa sobom i Joksu Belivuka sa sobom kao i sve ostale umno poremećene navijače franjevačkog čeda..

    2
    1
    Odgovori
  3. Nemoj Igore vise eksperimentisati nemoze se igrati sa starim Nathom, Bazdarom, Gohom, Anticem , Severinom bolje da se nije ni vratio ima ih jos koji treba da uce kako se igra fudbal . Iz kola u kolo jedina svetla tacka Kalulu trci i daje golove Nikolic tu i tamo nece i nemoze da sprinta Saldanja zali samoga sebe sve losiji i losiji bez obzira na kvazi povredu e zato od danas drugo mesto i zbogom i ove godine titula !!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter