0
Fudbal

FOTO: FC Porto/X

‘ARTETA JE VREĐAO OSOBU KOJA NIJE VIŠE MEĐU NAMA’: Trener Porta besan!

Objavljeno: 13.03.24 u 09:20

‘Mora da su to odlike španskog trenera jer je ista situacija bila s Gvardiolom.’

Fudbaleri Porta ispali su u osmini finala Lige šampiona nakon što ih je porazio Arsenal nakon boljeg izvođenja penala. ‘Topdžije‘ su nadoknadile zaostaka sa ‘Dragaa’ i na svom stadionu pobedili tim iz Portugala sa 1:0. Trener gostiju Serhio Konseisao bio je besan nakon meča, ali ne na svoje izabranike već na stratega domćih Mikela Artetu.

Naime, nakon završetka utakmice došlo je do koškanja između dva tima, a Arteta je uputio ‘sočne’ reči svom kolegi.

-Ono što je Arteta na španskom rekao prema našoj klupi bila je uvreda za moju porodicu. Mora da su to odlike španskog trenera jer je ista situacija bila s Gvardiolom. Vređao je moju porodicu. Na kraju sam mu rekao da obrati pažnju jer koga god da je vređao, taj više nije među nama. I neka se fokusira na treniranje svoje ekipe jer zbog individualnog kvaliteta igrača ima obavezu da radi više i bolje – istakao je Konseisao.

Iz Arsenala su negirali ove optužbe, a Arteta nije imao komentar na ovo. Podsetimo Konseisao je imao već sukob sa španskim stručnjacima, tačnije sa Pepom Gvardiolom 2020. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter