0
Tenis

Karlos Alkaraz (FOTO: Twitter/AustralianOpen)

ALKARAZ: ‘Toga ćemo se teško otarasiti, moramo da se nosimo sa tim!’

Objavljeno: 13.03.24 u 12:55

‘Ima mnogo onih na koje ne utiču negativni komentari, ali ii ma i dosta onih koji su povređeni.’

Španski teniser Karlos Alkaraz savladao je Fabijana Morožana u osmini finala Indijan Velsa sa 2:0 (6:3/6:3), a u narednoj rundi očekuje ga okršaj sa Aleksandrom Zverevim. On je nakon meč govorio na konferenciji za medije gde je opisao svoju idealnu kombinaciju za neki susret.

-Bez grešaka, skoro sve poene da osvojim. Ne šalim se. Što manje grešaka. Ne gubeći poene na brejk loptama, na primer. Visok procenat prvih servisa. To bi mogla da bude savršena kombinacija – jasan je.

Dotakao se i uticaja društvenih mreža.

-Ima veliki uticaj na igrače, sportiste. Ima mnogo onih na koje ne utiču negativni komentari, ali ii ma i dosta onih koji su povređeni. Trudim se da ne razmišljam o tome, da ih ne čitam. Toga ćemo se teško otarasiti. Moramo da se nosimo sa tim na najbolji mogući način – poručio je Karlitos.

Španac će biti deo nove video igrice Top Spin 24.

-Zabavno je. Igrao sam dosta igrica u detinjstvu. I dalje igram. Smešno je biti deo jedne. Uvek sam igrao sa mnogo igrača, biće zabavno igrati sa sobom. Uzbuđen sam zbog toga. Stvarno želim da igram sa sobom (smeh) – zaključio je Alkaraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter