1
Domaći fudbal

FOTO: Starasport

MILOJEVIĆ JASAN POSLE POBEDE: Ovu stvar je istakao!

Objavljeno: 13.03.24 u 21:16

Bio je jasan trener Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Radničkog u Nišu u okviru meča 25. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Konačni rezultat meča bio je 0:2 za tim iz Beograda.

Posle meča Vladan Milojević je rekao sledeče.

– Spremili smo se dobro za utakmicu, ali nije lako igrati posle derbija. Bilo je malo vremena za odmor, a opet je Radnički čvrsta ekipa i nije nam dozvoljavao da se razigramo. Ipak, sve dogovoreno smo ispunili, iako ima stvari koje treba da popravimo. Bez obzira na to što Radnički ima probleme, u Nišu je uvek teško igrati, a verujem da će se izvući iz svega toga. Zasluženo smo pobedili, čestitam igračima i navijačima – rekao je Milojević i dodao:

– Ne razmišljam o tome. Bitno mi je bilo samo da pobedimo. Nastavljamo da gledamo nas i ništa ne menjamo. Kao što sam uvek govorio, dosta bodova je u igri, i prvenstvo je dugačko. Idemo utakmicu po utakmicu. U skladu s tim pozivam navijače da dođu u nedelju na Marakanu. Potrebni su nam i ne sumnjam da će prepoznati trentak i napraviti divan ambijent. Volimo da igramo pred punim tribinama.

 

12
2

1 Komentara

  1. Jel predsednik zadovoljan, ovi ciganski grobari su obećali da ga neće više prozivati, da bi ti mogao mirnije da radiš Jevropski stručnjače, u Jevropi nemaš ovakvo suđenje,,,,

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter