0
Fudbal

FOTO: FC Barcelona

ZMAJEVI NA EMIREJTSU – MLADE TOBDŽIJE NA ISPITU ZRELOSTI: Večeras dobijamo dva nova učesnika četvrtine finala Lige šampiona!

Objavljeno: 12.03.24 u 15:12

Prošle nedelje smo saznali imena polovine ekipe koje su se plasirale u četvrtfinalnu rundu Lige šampiona.

Najpre su Bajern i PSŽ eliminisali svoje rivali (Lacio i Real Sosijedad), da bi dan kasnije aktuelni i bivši šampioni Evrope, Mančester Siti i Real Madrid, obezbedili prolaz u sledeću fazu.

Borba za četvrtinu finala se nastavlja večeras od 21 čas, kada su na programu dva duela, jedan u Londonu, drugi u Kataloniji. Naime, nakon minimalnog poraza u prvom meču osmine finala Arsenal će ugostiti Porto, dok Barselona dočekuje Napoli, nakon remija na stadionu Dijego Armando Maradona. Tobdžijama je to bio prvi poraz nakon pet uzastopnih ligaških pobeda, ali ih nije poremetio što potvrđuju tri vezana trijumfa u domaćem šampionatu, koja su usledila nakon susreta u Portugalu. Artetini izabranici su slavili na svakoj ligaškoj utakmici u 2024. godini, a pored poraza od Porta, Arsenal je eliminisan u FA kupu od strane Liverpula početkom januara. Sa druge strane, Zmajevi iz Porta su neporaženi na poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima, od čega su na poslednje tri utakmice ostvarili tri pobede, a redom su pali Santa Klara, Benfika i Portimonenze.

 

Što se tiče drugog duela osmine finala, Barsa ne zna za poraz na poslednjih osam mečeva u svim takmičenjima, upisavši 5 pobeda i 3 pobede, a tokom vikenda su sa minimalnim rezultatom savladali Majorku. Partenopejci su u nešto kraćoj seriji bez poraza, ali u tom periodu su ostvarili 4 remija, uz svega 2 trijumfa. Biće neizvesno koja od ove četiri ekipe će se plasirati u četvrtfinale, ali ono što je sigurno je da je kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali, kao što su da na meču između Arsenala i Porta biti GG3+, uz crveni karton Pepea, ili da Levandovski postiže po gol u oba poluvremena.

 

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter