0
Fudbal
FSS

FOTO: Starsport

VAŽNO OBAVEŠTENJE FSS: Počinje nova prodaja karata za EURO, evo kako možete doći do ulaznice!

Objavljeno: 12.03.24 u 18:36

Evropsko prvenstvo je na programu od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj

Fudbalski savez Srbije izdao je važno saopštenje za sve navijače koji još uvek nisu uspeli da obezbede ulaznice za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

U saopštenju se ističe da će svi zainteresovani imati još jednu priliku da dođu do karata za ovaj prestižni fudbalski događaj. FSS je odlučio da ponudi dodatne ulaznice kako bi omogućio što većem broju navijača da podrže reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu.

Fudbalski savez Srbije podseća sve navijače reprezentacije da nova prilika za kupovinu ulaznica za EURO 2024. u Nemačkoj počinje sutra, 13. marta u 11,00 i trajaće samo 24 sata (do 14. marta u 11,00)! Kao i do sada kupovina se obavlja na UEFA portalu: https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/.

Ovoga puta, kupovina se neće obavljati preko lutrije već po principu „ko se prvi prijavi“. Plaćanje se obavlja odmah. Ova prilika omogućava navijačima da kupe preostale ulaznice za sve utakmice grupne faze koje nisu rasprodate u prethodnoj fazi prodaje, kao i ulaznice koje su vlasnici ulaznica prethodno ponudili na preprodaju. Nakon marta meseca, više neće biti prilike za kupovinu ulaznica – stoji u saopštenju FSS-a.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo je na programu od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter