0
Domaći fudbal

from left Jean-Philippe Krasso, Jovan Sljivic, Vladimir Lucic, Mirko Ivanic, Stefan Mitrovic and Stefan Lekovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Vojvodina at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 30, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTVRĐENE LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Mladi fudbaler završio sezonu zbog povrede, moraće na operaciju!

Objavljeno: 12.03.24 u 19:19

Milojević sa igračem manje do kraja sezone

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da će krilni napadač Vladimir Lučić morati da pauzira duže vreme zbog povrede, te da je završio sezonu.

U duelu sa TSC-om, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će se operisati do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi.

– FK Crvena zvezda obavšetava javnost da je prvotimac Vladimir Lučić doživeo povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena i u punom takmičarskom ritmu biće za šest meseci – napisali su iz kluba. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter