1
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

MOGU LI NIŠLIJE DO BODOVA PROTIV ZVEZDE: Iz Radničkog optimistični pred duel na Čairu!

Objavljeno: 12.03.24 u 23:23

Ovaj meč za Radnički dolazi u delikatnom trenutku

Fudbaleri Radničkog iz Niša sastaće se sa ekipom Crvene zvezde u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Nišlije su prethodno pretrpele poraz od Železničara u Pančevu rezultatom 3:2, nakon čega je Nikola Trajković podneo ostavku na mestu šefa stručnog štaba.

Ekipu će u nastavku šampionata predvoditi Vladimir Đorđević, koji je izneo svoja očekivanja pred duel sa aktuelnim šampionom Srbije.

Očekuje nas meč protiv ekipe koja je, pored Partizana, najbolja u našem fudbalu. Mi smo u teškoj situaciji, ostali smo bez šefa stručnog štaba Nikole Trajkovića. Imamo i kadrovske probleme – izjavio je Đorđević.

On je takođe istakao da je situacija delikatna i da Radnički nije u poziciji da preti.

Pokušavamo da se pripremimo za Zvezdu kao za svaku drugu utakmicu. Momcima je teško palo sve što se izdešavalo. Objasnim im da će sva pažnja sutra biti usmerena ka njima. Biće dosta publike, što je dodatni motiv. Nismo u situaciji da možemo da pretimo, naše je da pružimo dostojan otpor i nadamo se pozitivnom rezultatu – zaključio je trener Radničkog.

0
1

1 Komentara

  1. Hajde, sad malo da budemo iskreni. Konacno, da se kaze istina!
    Klub iz Nisa ,koji je nekada ponosno nosio nadimak Real sa Nisavu je poodavno jedna bedna filijala kluba mocnika u srpskom raspalom fudbalu. Ta prica kako ce oni pokusati da se dostojno odupru Cergarki, hm, je mnogo vise i pokvarenije od spina, jer spin podrazumeva da ipak u dogadjaju koji sledi ima barem 20 posto moguce istine ali se ona izrazava u kontrasmeru,rekao bih. Ovaj danasnji Radnicki koji vode lica sa poternica nije ni bleda senka ponosa Nisa kao grada i naroda sa „Juzne pruge“. Da igraju protiv Partizana verujem da bi se mobilisali do mere da je sve moguce, s obzirom da se tada presvlace u Cergine drugopozivce. Ovako, opet ce izaci sa rezervnim sastavompod izgovormo da su ispovredjivani kao sto su na proslom mecu protiv „Debele krmace“ uradili. Verujem da je nagrada vec ukalkulisana u nekom „kvazi“ transferu koji ce biti otkriven na leto. TAko se to radi. Nazalost i na tugu srpskog klupskog fudbala. I iz ove ,u velikoj meri verovatne price nije zakljuciti ko je i zasto je najveca tragedija srpskog sporta, fudbala posebno?!
    A Partizan da gleda svoja posla i samo posteno! Ovo ne govorim slucajno i bez razloga! Jer i oni igraju protiv jos jedne filijale ,pogadjate cije!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter