0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic Crvena Zvezda - Vozdovac, Superliga Srbije 10.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

MILOJEVIĆU SAMO RADNIČKI U GLAVI: „Nemamo vremena da pratimo šta se dešava tamo!“

Objavljeno: 12.03.24 u 17:21

Pričao je strateg crveno-belih i o zdravstvenom biltenu ekipe

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević, izneo je svoja očekivanja pred nadolazeću utakmicu u sredu od 19 časova protiv Radničkog u Nišu, u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu – počeo je Milojević.

Pozitivne vesti su tu kad je u pitanju Dragović, ali ne i Lučić.

– Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić… Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro.

Kanga će biti u konkurenciji za tim.

– Prema zvaničnim podacima FSS-a – Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog.

Govorio je Milojević i o mladim igračima.

– Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter