2
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBayern

KRAJ BITKE ZA SUPERTALENTOVANOG FUDBALERA: Ipak Srbija nije bila opcija!

Objavljeno: 12.03.24 u 13:06

Jedan od najboljih mladih fudbalera odlučio.

Aleksandar Pavlović, jedan od najboljih mladih fudbalera današnjice, izabrao je reprezentaciju Nemačke kao svoj nacionalni tim.

Selektor Dragan Stojković Piksi i čelnici Saveza su bili u konstantnom kontaktu sa timom veznog fudbalera, ali ipak Srbija nije opcija za njega.

 

Pavlović je pozvan u najjaču selekciju Pancera kao zamena za saigrača iz Minhena, Leona Gorecku.

Momak iz Bavarske će za Nemačku imati priliku da debituje protiv Francuske ili Holandije u polsednjoj nedelji marta meseca.

13
23

2 Komentara

  1. Od Pavlovica sada ne treba praviti izdajnika, i neprijatelja, vec mu pozeleti uspesnu karijeru u buducnosti, a Srbiji pozeleti da u buducnosti za slicne situacije ne kasni.. Vec sutra taj isti Pavlovic, ovog puta kao Srbin, moze da bude od koristi kada se bude trazila konekcija za Srbiju u Nemackoj ili na nekom drugom mestu… Iz tih i mnogih drugih razloga nasi mediji sa ulicnih komentara treba da predju na neke druge, civilizovanom svetu poznate nacine i metode.

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter