1
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/Twitter/@BNPPARIBASOPEN

ĐOKOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Čestitam mu – Veoma je talentovan!’

Objavljeno: 12.03.24 u 11:55

Srpski teniser Novak Đoković noćas se oko dva sata po našem vremenu sastao sa italijanskim teniserom Nardijem, u okviru Indijan Velsa.

Nardi je trenutno 123. teniser svega i bio je potpuni autsajder, ali je nekim čudom uspeo da nadigra Novaka. Nakon nešto više od dva sata igre, Nardi je slavio sa 1:2, po setovima 4:6, 6:3, 3:6. Nakon duela Novak je rekao:

‘Čestitam mu posebno što je u trećem setu igrao sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, ali sam ga gledao kako igra i znao sam da igra odlično sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće. Veoma je talentovan. Ušao je u žreb kao laki luzer, tako da zaista nije imao šta da izgubi.. Zasluženo je pobedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš. To je to. Te dve stvari idu zajedno. Imao je sjajan dan, a ja baš loš.’ – rekao je Đoković, te potom dodao:

‘Pomogao sam mu da igra dobro, sebi nisam. Napravio sam neke zaista užasne neiznuđene greške. Igrao sam prilično defanzivno. Nisam bio puno na lopti u trećem setu. Iskoristio je vreme koje je imao. Igrao je slobodnije i agresivnije od mene, dovoljan mu je bio brejk na 3:2 u trećem setu. Danas je bilo malo vetrovito. Potpuno suprotno od onoga što je bilo prethodnih dana na treninzima i na prvom meču. To nije izgovor. Trebalo je da budem mnogo bolji. Ponavljam, svaka mu čast.’ – zaključio je najbolji teniser svih vremena.

0
2

1 Komentara

  1. Novak treba da presece i penzionise se, a ne da pruza priliku onima sa Zapada posebno, da uzivaju u njegovim patnjama… Zaradio je mnogo, ali mogao je i vise da je ima marketinski tim a ne uzu familiju da ga vode kroz zivot i biznis. Zato Djokovicu budi veliki, i kao takav ostani, penzionisanjem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter