0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA PECNULA PARTIZAN: Nove provokacije nakon 172. večitog derbija! (FOTO)

Objavljeno: 11.03.24 u 16:12

Da li će se ovo već jednom završiti?

Posle uzbudljivog večitog derbija, fudbalska javnost ne prestaje sa raspravama, a društvene mreže postale su glavno poprište prepucavanja između Partizana i Crvene zvezde. Nakon što je sudija Pavle Ilić izazvao kontroverze svojim odlukama tokom meča, klubovi su se upustili u rat rečima na Instagramu.

Partizan je izrazio nezadovoljstvo zbog drugog žutog kartona dodeljenog Ksanderu Severini, optužujući ga da je bio neopravdan nakon duela sa Šerifom Endiajeom. Takođe su tvrdili da je Endiaje postigao gol rukom, ali je snimak iza gola otklonio svaku sumnju, potvrdivši da je gol postignut ramenom.

Crno-beli su bili aktivni na društvenim mrežama, organizujući ankete koje su implicirale na navodnu nepravdu tokom meča. Na Instagramu su pitali da li je Endijaje postigao gol glavom ili rukom, te da li je Hvang bio poslednji igrač odbrane u trenutku obaranja Kalulua.

Crvena zvezda nije ostala dužna, uzvratila je preko svog naloga za Zvezda TV. Objavili su snimak sa treninga na kojem su Kanga i Olajinka ušli u duel, postavljajući pitanje navijačima da li je žuti karton zaslužio Kanga ili Olajinka.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zvezda TV (@zvezda_tv_)

Društvene mreže su užarene od strasti nakon derbija, dok navijači i dalje žustro brane svoje klubove i komentarišu svaku odluku sudije. Prepucavanja će verovatno potrajati dok se strasti ne smire, ali jedno je sigurno – večiti derbi i dalje ostaje epicentar fudbalskih uzbuđenja u regionu.

7
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter