0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

TOKOM GOSTOVANJA RADETA BOGDANOVIĆA, U EMISIJU SE UKLJUČIO GLEDALAC IZ ZATVORA! Hit scena – Evo šta je rekao o derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 23:14

Zaista urnebesna scena.

Rade Bogdanović je gostovao na K1 televiziji i tom prilikom govorio je na brojne aktuelne teme, a najviše se pričalo naravno o večitom derbiju koji je iza nas. U jednom trenutku pozivom se u emisiju uključio jedan navijač ‘crno-belog’ tabora, koji tvrdi da zove iz zatvora:

‘Zovem iz zatvora, mislim naravno, pratio sam derbi’ – rekao je gledalac, da bi ga prekinuo Kalinić:

‘Jeste li stvarno u zatvoru ili..?’ – upitao je Kalinić.

‘Pa naravno, iz zatvora sam prebačen ovde u Kragujevac. Pozdravlja vas i moj drugar iz ćelije.’ – rekao je gledalac, što je jako nasmejalo Radeta:

‘Ovo je najjača fora. Ja sam rekao da će da zovu.’ – reči su Bogdanovića. Razgovor je svojim mišljenjem o derbiju zaključio gledalac:

‘Mislim da je bio bolji Partizan. Ja sam bio navijač Partizana. Rekao sam drugaru da će u toku utakmice biti nerešeno. Neće ni Partizan ni Zvezda videti pobedu. Bio sa siguran u to.’ – zaključio je on.

25
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter