0
Fudbal

FOTO: Twitter/@LFC

ŠTA SE DEŠAVA SA NESUĐENIM REPREZENTATIVCEM SRBIJE: Tereni Premijer lige ga nisu videli tačno godinu dana! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 13:43

Povredu koju je pretrpeo povezuju sa njegovim rastom

Španski fudbaler i nesuđeni reprezentativac Srbije, Stefan Bajčetić, već godinu dana nije bio u mogućnosti da zaigra na terenu zbog povrede.

Poslednju utakmicu u Premijer ligi odigrao je 11. marta 2023. godine, kada je bio prava senzacija prošle sezone.

Sa samo 17 godina, 10 meseci i pet dana, postao je najmlađi strani igrač koji je debitovao u Premijer ligi, a samo 17 dana kasnije, imao je svoj debi i u Ligi šampiona protiv Ajaksa.

Stefan, svestrani vezista rođen u Španiji, sa korenima iz Srbije, sin bivšeg fudbalera Srđana Bajčetića, debitovao je za Liverpul prethodne sezone.

 

Međutim, nakon 19 utakmica i jednog postignutog gola u prvom timu Liverpula, Bajčetić je pretrpeo povredu koja ga je sprečila da nastavi svoj debi u Premijer ligi.

Ove sezone se vratio na teren, odigrao je 61 minut protiv LASK-a iz Linca u septembru, te 11 minuta u Liga Kupu u duelu sa Lesterom, što je sve što je uspeo da odigra – ukupno 72 minuta.

Povredu koju je pretrpeo povezuju sa njegovim rastom, što je uobičajeno kod mladih igrača.

Liverpul ne želi da rizikuje povratkom na teren dok se Bajčetić potpuno ne oporavi. S obzirom na to da ima samo 19 godina, nema potrebe za žurbom.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter