0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Trener Crvene zvezde progovorio o povređenim igračima!

Objavljeno: 11.03.24 u 17:56

Čini se da će biti spremni za plej-of ABA lige

Sezona ABA lige bliži se kraju, a borba za prestižni trofej postaje sve uzbuđujuća. Crvena zvezda pruža ohrabrujuće vesti svojim navijačima, najavljujući skori povratak ključnih igrača koji su se oporavljali od povreda.

Trener Janis Sferopulos izneo je pozitivne informacije o povratku trojice ključnih igrača, Miloša Teodosića, Nikole Topića i Treja Tompkinsa, koji su ponovo počeli trenirati.

Sva trojica rade individualno, ali ne mogu da preciziram njihov povratak. Zavisi od medicinskog tima koji ih redovno prati„, izjavio je Sferopulos, nagoveštavajući da se povratnici aktivno pripremaju za ključne momente sezone.

Miloš Teodosić, koji je poslednji put zaigrao 5. februara protiv Budućnosti, uskoro će ponovo biti na raspolaganju treneru, dok Nikola Topić, povređen na večitom derbiju 4. januara, takođe intenzivno radi na povratku. Trej Tompkins, koji nije igrao zvaničnu utakmicu od aprila prošle godine, još uvek čeka na svoje prve minute u dresu Crvene zvezde.

Ova vest donosi dodatnu snagu i optimizam ekipi uoči ključnih utakmica u borbi za titulu ABA lige, koja obezbeđuje direktan plasman u Evroligu. Navijači sa nestrpljenjem očekuju povratak svojih omiljenih igrača i doprinos u ostvarivanju značajnih sportskih ciljeva kluba.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter