0
Fudbal

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

RONALDO: ‘Znam šta će tačno da se dogodi kada Mbape dođe u Madrid!’

Objavljeno: 11.03.24 u 19:10

‘On je neverovatan igrač.’

Francuski napadač Kilijan Mbape od leta više neće biti fudbaler Pari Sen Žermena. Skoro svi mediji navode da će sjajni brzonogi igrač preći u Real Madrid, koji već godinama unazad želi da ga dovede u svoje redove. Nekadašnji reprezentativac Brazila, Ronaldo poručio je da svi jedva čekaju da on pređe u ‘Kraljevski klub’.

-Moramo da sačekamo da bude zvanično objavljeno pre nego što krenemo da detaljišemo, ali jasno je da svi jedva čekaju da Mbape ode u Madrid. On je neverovatan igrač – istakao je i dodao:

-Znam šta će tačno da se dogodi kada Mbape dođe u Madrid. On će da postane najbolji igrač i osvojiće ‘Zlatnu loptu’. Mislim da je to dobar izbor za njega – rekao je bivši as Reala.

Naveo je da će u Madridu imati tim koji će mu pružiit podršku u svakom momentu.

-Ne znam šta je istina, ali ljudi pričaju da Mbape odlazi iz Pari Sen Žermena. Naravno, on će u Realu da ima ekipu, koja će da ga podrži bilo koju god odluku da donese. U Madridu će imati tim koji će mu pomagati i na terenu i van njega. Oni će da ga zaštite. Imao je dobre trenutke u PSŽ-u, bio je velika zvezda projekta – jasan je Ronaldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter