0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

RASPORED PARTIZANA I ZVEZDE U SUPERLIGI: Sada je svaki meč kao finale, potencijalne „nagazne mine“ dolaze u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 11.03.24 u 14:13

Očekuje nas izuzetno zanimljiv rasplet

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili su bodove u 172. večitom derbiju.

Videli smo sve i svašta na poslednjem derbiju, a ni dva dana nakon istog se tenzije ne smiruju. No, timovi moraju da se okrenu novim obavezama, a to su utakmice Superlige. Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još pet kola, a mi vam predstavljamo raspored crno, odnosno, crveno-belih.

Crno-beli i dalje imaju bod više na pet kola do kraja regularnog toka, a zatim sledi plej-of sa još sedam rundi.

Ukoliko „parni valjak“ zadrži čelnu poziciju do 30. kola, to znači da će biti domaćin trećeg večitog derbija u sezoni kada govorimo o prvenstvu.

Kada se pogleda raspored, izabranici Igora Duljaja su na tri od pet utakmica domaćini i u Beograd dolaze Napredak, Spartak i Novi Pazar.

FOTO: Starsport

Gostovanja bi mogla da budu nagazne mine jer se putuje u Lučane u goste šestoplasiranoj Mladosti. Tu je i put na krov TC Stadion gde je Voždovac uvek nezgodan, iako je u nizu od pet poraza.

Ne treba otpisivati ni Subotičane u Humskoj, posebno jer ih sa klupe predvodi Nenad Lalatović kojem nije strano da pomrsi račune Partizanu.

Nenad Lalatović (FOTO: Starsport)

Na drugoj strani, put izabranika Vladana Milojevića u narednih pet rundi je drugačiji.

Crveno-beli imaju tri gostovanja u Nišu, Ivanjici i Surdulici i sva tri kluba nekada su znala da „zabibere čorbu“ bivšem prvaku Evrope i sveta. Ipak, ove sezone Radnički, Javor i Radnik nalaze se u donjem delu tabele i igraće u plej-autu.

FOTO: Starsport

Kapiten Aleksandar Dragović i saigrači na stadionu „Rajko Mitić“ imaju IMT, ali pre toga i kragujevački Radnički.

Izabranici Feđe Dudića su u seriji od pet pobeda, na devet utakmica zaredom ne znaju za poraz i bore se za peto mesto i Evropu, tako da Zvezdi sigurno neće biti lako.

RASPORED PARTIZANA

Partizan – Napredak 13.03. (16.55)

Mladost – Partizan 16.03.

Partizan – Spartak 30.03.

Voždovac – Partizan 03.04.

Partizan – Novi Pazar 07.04. 

RASPORED CRVENE ZVEZDE

Radnički Niš – Crvena zvezda 13.03.

Crvena zvezda – Radnički Kragujevac 16.03.

Javor – Crvena zvezda 30.03.

Crvena zvezda – IMT 03.04.

Radnik – Crvena zvezda 07.04. 

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter