2
Domaći fudbal

Mirko Poledica (FOTO: Starsport)

POLEDICA ODGOVORIO PARTIZANU: Ne znam zašto se bune kada su glasali za Džajića! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 12:02

Oštra reakcija Poledice

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica, nije ostao nem na burne reakcije posle 172. večitog derbija.

Nakon što su i Partizan i Crvena zvezda izrazili nezadovoljstvo suđenjem, posebno ističući glavnog arbitra, debitanta u okršajima beogradskih rivala, Kragujevčanina Pavla Ilića, Poledica je preko svog Tviter profila imao poruku za crno-bele:

Ne znam zašto se Partizan žali na sudjenje!!! Da je Partizan imao želju da se srpski fudbal promeni na bolje, podržali bi prošle godine Nemanju Vidića. Glasali su za Dragana Džajića i sada ubiraju plodove svog izbora.

Podsetimo, 14. marta prošle godine na Izbornoj skupštini FSS za predsednika krovne organizacije srpskog fudbala izabran je Dragan Džajić. 

 

4
0

2 Komentara

  1. Ko si ti bre? Gde si igrao i koji je tvoj interes u fudbalu? Kad kazes Dzajic sagni glavu i spusti ton jer pricas o legendi koju su Franjevci na celu sa Tadicem hteli da uniste.Ko tebi uopste daje prostor u stampi? Kada te vidim sa tim vodnjikavim ocima sve mi je jasno ti si u nazovi sindikatu jer si pravdoljubiv i posten, ma ajde.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter