0
Domaći fudbal

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC and Vojvodina at stadium TSC Arena on April 07, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZETIĆ PRED MLADOST: ‘Čekaju nas porođajne muke!’

Objavljeno: 11.03.24 u 20:52

‘Sutra ćemo imati dobre uslove, na dobrom terenu i sa dobrim loptama.’

Fudbaleri TSC-a Mladosti iz Lučana igraju sutra od 14 časova u Bačkoj Topoli u okviru 25. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener Topolčana, Žarko Lazetić je rekao da ih čekaju porođajne muke jer ih očekuje okršaj sa nezgodnim protivnikom.

Čekaju nas porođajne muke, igrati protiv njih u ovoj polusezoni u kojoj ostvaruju odlične rezultate i u kojoj su u pet utakmica primili samo jedan gol iz penala je veoma zahtevno. Takmičarska su ekipa sa mnogo ostvarenih igrača među kojima su i naši bivši saigrači Tumbasević i Cvetinović, a zna se da Tumba gde nas vidi da nam i gol, tako da smo u startu u minusu – naveo je.

Dotakao se i prošle utakmice protiv Napretka gde je bilo 0:0.

– Posle utakmice protiv Napretka video sam neke maliciozne naslove. Ja sam i sam rekao da smo odigrali veoma loše prvo poluvreme i da smo zaslužili samo jedan bod, ali to ne znači da ne treba da kažemo da su lopte bile izduvane, a teren katastrofalan. To je činjenica, kao i to da smo mi loše odigrali. Srećom, sutra ćemo imati dobre uslove, na dobrom terenu i sa dobrim loptama, doduše u nepovoljnom terminu zbog koga će na TSC areni biti manje navijača – jasan je Lazetić.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter