0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KLADIONICE REKLE SVOJE: Evo ko je favorit za osvajanje SLS nakon derbija!

Objavljeno: 11.03.24 u 18:30

Ipak ‘crveno-beli’ imaju blagu prednost.

Fudbaleri Crvene zvezde Partizana odigrali su 172. večiti derbi u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’. Na kraju je okršaj završen remijem 2:2, a ‘crveno-beli’ su bili dosta bolji protivnik, ali je golman gostiju Aleksandar Jovanović svojim bravurama sačuvao svoj tim možda i katastrofe.

Tim iz Humske je veći deo šampionata proveo na vodećoj poziciji na tabeli, a prvi derbi pripao je upravo izabranicima Igora Duljaja. ‘Parni valjak’ je defnitivno sve iznenadio ove sezone i kako odmiče vreme, navijači ovog kluba počinju da veruju da mogu konačno svolj ljutog rivala da svrgne sa trona nakon sedam godina.

Međutim, ne misle svi isto, a kladionice ipak blagu prednost daju aktuelnom prvaku države Zvezdi na koju je kvota 1.50, što je oko 60% šansi. Sa druge strane Partizanu se daju 34% odnosno kvota 2,40. Naredni na toj listi je TSC sa kvotom 2000, a sledi Čukarički 3000.

22
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter