1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

JUNACI DERBIJA GOVORILI O OKRŠAJU: Evo šta su Jovanović i Spajić poručili jedan drugom! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 20:03

Lepe reči su rekli.

Fudbaleri Crvene zvezde Partizana odigrali su 172. večiti derbi u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’. Na kraju je okršaj završen remijem 2:2, a ‘crveno-beli’ su bili dosta bolji protivnik, ali je golman gostiju Aleksandar Jovanović svojim bravurama sačuvao svoj tim možda i katastrofe.

O ovom duelu govoriili su akteri ovog okršaja upravo Jovanović i sterlac prvog gola za ‘crveno-bele’ Uroš Spajić koji su bili gosti Arene Sport. Oni su lepo govorili jedni o drugima, a defanzivac aktuelnog šampiona države smatra da je čuvar mreže tima iz Humske obeležio utakmicu.

-Za mene je junak Aca (Aleksandar Jovanović prim. aut) jer je branio fantastično i ima ogromne zasluge što je Partizan otišao neporažen. Po mom mišljenju on je glavni junak derbiija – rekao je štoper Zvezde.

Potom je Jovanović uzvratio pohvalama.

-Ja bih izdvojio celu atmosferu derbija, navijače jednog i drugog tima. Zaista je bila privilegija igrati i uživati na stadionu Crvene zvezde u subote. To bih izdvojio, ali i partiju Uroša Spajića, koji je odigrao kvalitetnu partiju – jasan je golman ‘crno-belih’.

Zatim je Spajić izneo svoje utiske o susretu.

-Pa jeste, dominirali smo, dobro pripremili utakmicu, znali smo šta nas čeka. Očekivali smo da će Partizan da nas sačeka sa niskim blokom, što na kraju krajeve ispostavilo kao tačno. Skupo smo plati promašaje, u prvom poluvremenu je trebalo da vodimo. Došli smo u sitauciju da iz utakmice u kojoj imamo kontrolu, na kraju spašavamo živu glavu. Zasluge Aleksandru na strašnim obranama, ali bili smo i mi dekoncentrisani u napadu. Sve zasluge igračima Partizana, ali najveća zamerka ide nama jer smo morali da budemo fokusiraniji ispred gola. Ostaje žal – istakao je.

Čuvar mreže Partizana je takođe dao svoj sud o debiju.

-Saglasan sam da je Zvezda bolje ušla u utakmicu, stvara neke šanse. Razdvojio bih utakmicu na tri dela. Prvom ooluvrmeenu je definitivni bila bolja igra Zvezde, mis iskoristi šasnu preko Sladanje za izjednačenje. Dobro smo počeli drugo, do kartona je bila egal utakmica. Imali smo 2:1, došli da pobedimo, nije bio plan da igramo u niskom bloku. Uroš i ja se znamo dugo, rekao sam u da se lopta odbila gde treba – naveo je on.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

6
1

1 Komentara

  1. Kakvi bre junaci, ahahaha. Pa oni sami namešteno znaju da odigraju. Duljaj im očitao čas fudbala. Čuš junaci ccccccc Ahahahaha. Uskoro će te i Miloja da ispravite. Vas jedino spašavaju nameštene tekme.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter