0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: Miami HEAT/X)

JOVIĆ DOBIO MINUTE I ISPUNIO SVE KOLONE: Tesan poraz Majamija od drugog najgoreg tima Istoka! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 09:50

Neočekivan poraz Hita

Erik Spolstra ponovo je pokazao poverenje u našeg mladog Nikolu Jovića u dresu Majamija, a ni ovoga puta nije se pokajao. Iako je srpski košarkaš ostvario dvocifren učinak, Majami Hit nije uspeo da pobedi Vašington Vizardse u dramatičnoj završnici rezultatom 108:110.

Jović je proveo oko 23 minuta na terenu, ali je njegovo vreme moglo biti i duže i efikasnije da nije rano upao u probleme sa ličnim greškama, zaradivši treći faul već devet minuta pre kraja druge četvrtine.

Ipak, i pored toga, Nikola je ostavio zapažen trag na terenu, postigavši 10 poena uz šest skokova i četiri asistencije. Demonstrirao je svoju svestranost i preciznost, ostvarivši šut za dva poena 2/2, za tri poena 1/4 i savršen učinak sa linije slobodnih bacanja 3/3.

 

U pobedničkom timu istakao se Kajl Kuzma sa 32 poena, devet skokova i četiri asistencije, dok ga je Kispert pratio sa 22 poena. Ne treba zaboraviti ni sjajnog Denija Avdiju, koji je ostvario dabl-dabl sa 16 poena i 10 skokova.

Na strani Hita, lider je bio Džimi Batler sa 23 poena, dok je Bem Adebajo ostvario moćan dabl-dabl sa 16 poena i isto toliko skokova. Sjajnu podršku pružili su i Hiro i Robinson, svaki sa po 16 poena.

Ovo je bio težak poraz za Majami koji se bori za direktan plasman u plej-of Istoka, sada se nalazi na osmom mestu sa skorom 35-29, dok Washington ima 11 pobeda i trenutno je na 14. mestu ispred Detroita.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter