0
Evropske lige

Vlahović i Gati (FOTO: Lega Serie A/X)

JEDAN JEDINI, DUŠAN SILNI: Vlahović ponovo nagrađen za vanserijske partije u dresu Juventusa! (FOTO)

Objavljeno: 11.03.24 u 16:33

Nastavlja Srbin u istom ritmu

Srpski napadač, Dušan Vlahović, dobio je priznanje za svoje izuzetne igre tokom meseca februara u dresu Juventusa, proglašen je za igrača meseca u ovom prestižnom italijanskom klubu.

Vlahović je u tri odigrane utakmice u februaru postigao impresivna tri gola, uz dodatak asistencije, ističući se kao ključni igrač u tim trenucima. Iako nije učestvovao u meču protiv Atalante zbog suspenzije zbog žutih kartona, pre početka te utakmice mu je svečano uručena nagrada za igrača meseca.

Sa devet postignutih golova u osam odigranih mečeva u 2024. godini, Vlahović je pokazao izuzetnu golgetersku formu, prosečno beležeći više od jednog gola po utakmici.

Juventus, trenutno zauzima treće mesto na tabeli Serije A sa 58 bodova, samo jednim manje od drugoplasiranog Milana i 17 bodova manje od vodećeg Intera.

Naredni izazov za Juventus je domaći susret protiv Đenove u okviru 29. kola Serije A, gde će Vlahović i njegovi saigrači pokušati nastaviti uspešan niz i smanjiti zaostatak za vodećim timovima u trci za titulu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Juventus (@juventus)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter