1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot/BalkanInfo

EVO ŠTA JE RADE BOGDANOVIĆ ZAMERIO DULJAJU: Jedan detalj posebno mu je zapao za oko! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 22:28

Kao i uvek, izneo je svoje mišljenje, bez ‘dlake na jeziku’.

U subotu je odigran 172. večiti derbi, a Crvena zvezda i Partizan podelili su bodove nakon jednog izuzetno uzbudljivog duela. Mišljenja o utakmici je mnogo, ali narod je kao i uvek zanimalo šta ima da kaže Rade Bogdanović. Nekadašnji fudbaler, a sada neretko stručni konsultant, izneo je svoje mišljenje:

‘Izaći i napasti Zvezdu na njenom stadionu, a oni „našpanovani“ za tri boda i mnogo štošta. Još igraju četvorica u liniji, oni su jako problematični u Partizanu. Nije ih lako trenirati, skloni su kiksu, jeste da su i mladi, ali moram isto tako da kažem da je Duljajeva greška što nije uspeo da kao trener pripremi ekipu u odbranbenim zadacima kad su prekidi u pitanju.’ – rekao je Rade Bogdanović i potom naglasio se da se tako nešto moglo videti i protiv TSC-a.

 

‘Primio je tri gola protiv TSC-a. Bilo je još utakmica na kojima je primao i sada protiv Zvezde je svaki prekid pola gola. Ovi dobro napadaju, to je Milojeva ruka. Tačno se tu vidi ko gde ide, zatvara… Pošto sam igrao fudbal, mogu i da pričam. Ali sam isto tako video… Pazite, vi branite prekide, vama četvorica igrača poslednjih su u petercu. To je golmanov prostor. Tu golman kada kaže: „Moja“, to je to.’ – zaključio je Bogdanović.

18
2

1 Komentara

  1. U odbrani jedino golman prolazi prijemni, ostali na popravni u Teleoptik,,,, bekovi smešni, Marković pogubljen, ovog novajliju ne računam…Ko i gde ih samo pronalazi,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter