5
Košarka

Dusko Vujosevic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ OTVORIO PANDORINU KUTIJU: „MTS ucenio Partizan povlačenjem iz sponzorskog ugovora zbog Crvene zvezde!“ (FOTO)

Objavljeno: 11.03.24 u 16:56

On je otvoreno o tome govorio na tribini na Fakultetu političkih nauka

Bivši trener Partizana, Duško Vujošević, otkrio je na tribini „Sa gostom na ti“ na Fakultetu političkih nauka u Beogradu da je MTS postavljanje novog sponzorskog ugovora sa Partizanom uslovio deljenjem polovine termina u maloj dvorani „Arene“ s Crvenom zvezdom.

Vujošević je za „Danas“ izjavio da je informaciju dobio putem nezvaničnih izvora, ističući da nije u klubu i da ne raspolaže proverenim informacijama. Dodao je i da je Partizan, prema njegovim saznanjima, već obnovio malu dvoranu u „Areni“ i postigao petogodišnji ugovor o korišćenju.

Taj klub je prevelika institucija da bi je sad neko uništio – izjavio je Vujošević, dodajući da očekuje da će se i drugi državni sponzori povući iz Partizana.

Vujošević je naglasio da je njegova izjava data na tribini, a ne za medije, te da je odgovarao na postavljena pitanja prisutnih. On takođe navodi da se informacija ne odnosi na proverene činjenice.

Podsetimo, ugovor o sponzorstvu između MTS-a, koji posluje unutar Telekoma Srbija, i Partizana istekao je krajem decembra. Dresovi igrača su nakon toga nosili zakrpu preko natpisa MTS-a, ali je uprava crno-belih najavila brzo obnavljanje ugovora.

U međuvremenu, Partizan je privremeno uklonio logo sponzora s opreme, a uprava je uputila apel da se situacija ne koristi u političke svrhe. MTS je generalni sponzor Partizana od 2010. godine, a njihov odnos često je bio obeležen političkim tenzijama i uslovljavanjima.

42
20

5 Komentara

  1. Netreba mu zameriti košarkaski psihopata. Stranački obojen. Pre podne mrzi Srbiju i Zvezdu a popodne i samog sebe. Kao trener oteran je iz klubova gde je radio..Kao selektor državnih reprezentacija negde se nije proslavio sa Svoim kosarkaskim znannem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovo nije pitanje za njega kao broj jedan, broj dva Fmp2 moze da koristi halu kada je bukira. To sto je Partizan bukirao unapred nema nikakve veze sa nicim. Jedino sto je vas coravo ljigavac odmah poceo da kuka i mts poceo da preti….

    0
    0
    Odgovori
  3. Legitimno pitanje je zašto i Zvezda ne bi mogla da koristi malu salu arene za treninge. Nažalost ovaj psihopata koristi svaku priliku da opanjka Zvezdu i da širi mržnju.

    4
    4
    Odgovori
  4. Govno debelo nema druga posla nego sere po onima koji su mu pomogli da se leci i da dobije pare‍♂️stoka bio stoka ostao‍♂️

    3
    10
    Odgovori
    • Zar je njega fmp2 lecio??? Kakve vi veze imate sa njim osim sto vam je nabio komplekse ko kraja zivota i ugasio vas

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter