0
ATP

FOTO. Starsport

DRŽI NOVAKOV POSTER U SOBI A SADA IGRA PROTIV NJEGA: ‘Ovo je za mene baš uzbudljivo!’

Objavljeno: 11.03.24 u 21:50

‘Mislim da je to jedno od najboljih iskustava koje možete da imate.’

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković igraće meć šesnaestine finala Indijan Velsa protiv 20-godišnjaka Luke Nardija u utorak od 18 časova. Mladi Italijan je istakao da je uzbuđen zbog ovog susreta i naveo je da u svojoj sobi ima poster prvog reketa sveta.

-Mislim da je to jedno od najboljih iskustava koje možete da imate, pogotovo neko mlad poput mene. Imam njegov poster u svojoj sobi, tako da možete da razumete koliko je ovo za mene uzbudljivo. Zasigurno će to biti sjajno iskustvo – rekao je i dodao:

-Razmišljam o tome gde sam počeo, u malom teniskom klubu gde sam se stideo da budem na terenu. Moja mama je morala da bude kraj mreže, jer mi je bila potrebna tu. Morao sam da imam nekog ko će mi dati samopouzdanje. To što sam sada ovde, što ću igrati na stadionu poput ovog protiv broja jedan na svetu je sjajno za mene – jasan je.

Zna i šta mora da uradi ukoliko želi da napravi iznenađenje.

-Moram biti fokusiran svaki poen, na svakom udarcu. To još više važi za meč protiv Đokovića. Daću sve od sebe i videćemo šta će biti – zaključio je Nardi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter