0
Fudbal

FOTO: Screenshot

DA LI SE SEĆATE OVOGA: TV sukob Savićevića i Džaje – ‘On je institucija za tebe!’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.24 u 23:32

Malo se govorilo o ovom TV duelu.

Predsednik FS Crne Gore i legenda beogradskih ‘crveno-belih’ Dejan Savićević godinama je već u otvorenom sukobu sa bivšim fudbalerom Partizana, Dejanom Petkovićem zvanim Džaja.

Džaja otvoreno kritikuje njegov rad na poziciji predsednika FS Crne Gore, a ovih dana veoma viralan je snimak njihovog verbalnog sukoba od pre nekoliko godina. Prvi sukob se desio zbog imenovanja Mojaša Radonjića za selektora mlade reprezentacije.

‘A zašto je Mojaš nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? A gde je Mojaš igrao?’ – rekao je Savićević, na šta je Džaja rekao:

‘Evo kazaću ti, za Lovćen, Sutjesku, Budućnost…’

Na to je dosta burno reagovao legendarni fudbaler Crvene zvezde:

‘Mojaš je institucija za tebe Džaja, tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gde si igrao? Uzmi na Vikipediji!’

@cgsportmeDio diskusije Dejan Savićević – Dejan Džaja Peković u Fudbal festu. Peković optužio Savićevića da je glavni krivac za stanje u fudbalu, Savićević mu poručio da ga bez emisije niko ne bi znao i demantovao navode. 📸RTCG♬ original sound – CGsport

Nije ni Džaja ostao dužan:

‘Ja sam igrao od 11 godine i sa 23 sam davao golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku, svi ti ljudi su ludi što su me plaćali toliko. Tražio sam kada sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem da vredim više. To su milionski ugovori!’ – rekao je bivši as Partizana, da bi Savićević kontrirao:

‘Milionski ugovori? Ne verujem baš!’ – bio je to samo delić njihovog vatrenog sukoba.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter