1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA SE OGLASILA ZBOG OPTUŽBI PARTIZANA: ‘Naš rival je pokazao kojim sredstvima se služi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.24 u 21:05

‘Još jedan besraman spin Partizana, na koji su nažalost mediji opet naseli bez ikakve provere.’

Nakon uzbudljivog 172. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, koji je završen bez pobednika rezultatom 2:2, strasti ne jenjavaju ni 24 sata kasnije. Iz Humske stižu optužbe da je gol za izjednačenje postignut rukom, što dodatno podgrevanje rivalstva između ova dva kluba.

Činjenica je da oba tabora nisu zadovoljna suđenjem glavnog arbitra Pavla Ivića, a na zvaničnom nalogu ‘crno-belih’ na društvenoj mreži ‘X’  objavljen je snimak koji, prema njihovim tvrdnjama, ukazuje na to da je Šerif Endiaje postigao gol koristeći ruku. Povodom toga iz Ljutice Bogdana su uputili odgovor svom ljutom rivalu.

Crveno-beli’ su objavili snimak na svom TV-u gde se vidi da je njihov napadač zatesao mrežu ramenom.

-Još jedan besraman spin Partizana, na koji su nažalost mediji opet naseli bez ikakve provere, samo zato što je to objavio zvanični nalog kluba. Naš rival je pokazao šta im je cilj i kojim sredstvima se služe, ali nadamo se da mediji više neće nasedati – poručuju.

16
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter