0
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED BORAC: Partizan će hitno morati da se probudi, pogotovo pred Evroligu!

Objavljeno: 10.03.24 u 17:49

Poraz od Armanija je ozbiljno uzdrmao crno-bele

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, izrazio je danas odlučnost pred nadolazeću utakmicu protiv Borca, naglašavajući važnost promene mentalnog sklopa ekipe.

Moramo da promenimo „čip“, da se vratimo ABA ligi u ovom ritmu utakmica. Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, pre svega u Čačku. Moramo sa apsolutno najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat„, istakao je Obradović

Borac je pokazao mnogo puta da igra dobro, pre svega u Čačku. Moramo sa apsolutnom najvećom koncentracijom da igramo utakmicu ukoliko želimo pozitivan rezultat,“ naglasio je iskusni trener.

Igrač Partizana, Alen Smailagić, pridružio se razmišljanjima svog trenera, ističući da je Borac ozbiljan protivnik sa kvalitetnim igračima, posebno opasan na domaćem terenu. Nakon teškog poraza u Milanu, Smailagić je naglasio važnost suzbijanja redova, igranja sa maksimalnom koncentracijom i snagom kako bi se postigao pozitivan rezultat.

Partizan će se suočiti sa Borcem u Čačku u 22. kolu ABA lige u ponedeljak od 19 časova, a ekipa je odlučna da zaboravi prethodni poraz iz Milana i nastavi dalje, pružajući svoj maksimum do kraja sezone.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter