0
Fudbal

FOTO: JuventusFC/X

‘STAROJ DAMI’ TEŠKO BEZ VLAHOVIĆA: Remi Juventusa i Atalante!

Objavljeno: 10.03.24 u 20:50

‘Bjankoneri’ zabeležili novi kiks.

Fudbaleri Juventusa Atalante odigrali su nerešeno 2:2 u okviru 28. kola italijanske Serije A od 18 časova. ‘Stara dama’ za ovaj okršaj nije mogla da računa na Dušana Vlahovića koji je očigledno pokretač ovog tima, a srpski reprezentativac nije igrao zbog suspenzije.

Prvo poluvreme i nije bilo toliko sadržajno sem gola Teuna Kopmajnersa u 35. minutu. Ali, zato u drugom delu videli smo pravu dramu. Izabranici Maksa Alegrija uspeli su da dođu do preokreta golovima Andrea Kmabijaso u 66. minutu iskoristio asistenciju Vestora Mekenija i smestio loptu u mrežu tima iz Bergama.

Nakon četiri minuta ponovo je Mekeni pokazao svoje kvalitet, pa je ovog puta uposlio Arkadijuša Milika koji je Juventus doveo u vođstvo. Međutim, nije se Atalanta predavala pa je ponovo Kopmajners bio strelac u 75. minutu i stavio tačku na ovaj okršaj. Nakon ovog kola ‘Bjankoneri’ su treći sa 58 boda i u narednoj rundi igraju protiv Đenove.

Ekipa Đanpjera Gasperinija još uvek vodi brobru za plasman u Ligu šampiona, ali je trenutno na poziciji broj šest, a u sledećoj utakmici očekuje ih duel protiv Fiorentine.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter