0
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS PORUČIO: ‘Ništa nam nije poklonjeno!’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.24 u 21:30

‘Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika.’

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivo savladali Krku rezultatom 110:57 u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige u hali ‘Aleksandar Nikolić’. Trener ‘crveno-belih’, Janis Sferopulos istakao je da im ništa nije poklonjeno i da za njih bilo bitno kako će pristupiti igri. 

– U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima – poručio je.

Potom je otkrio stanje Nikole Topića, Miloša Teodosića i Treja Tompkinsa.

Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igra s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga. Onda će oni igrati – dodao je.

Nije imao da odgovor na pitanje kada će se vratiti na parket.

Ne znam, doktori moraju biti precizni. Ja ne znam, to je procedura koja ide iz dana u dan – jasan je Grk.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter