0
Fudbal

FOTO: Real Madrid C.F./X

REAL DEKLASIRAO SELTU: ‘Kraljevski klub’ juriša ka tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.24 u 22:30

Madriđani blizu osvajanja domaćeg šampionata.

U okviru 28. kola španske La Lige odmerili su snage fudbaleri Real Madrida Selte na stadionu ‘Santijago Bernabeu’ od 18:30. Izabranici Karla Anćelotija ubedljivo su savladali gostujuću ekipu rezultatom 4:0 i nastavili da jurišaju ka tituli u prvenstvu. ‘Kraljevi’ su došli do vođstva u 21. minutu kada je Vinisijus Žunior bio precizan.

Mreže su dugo mirovale, sve do 79. minuta kada je golman Selte Guita smestio loptu u svoj gol. Nakon devet minuta gosti su ponovo odradili posao za Real, a sada je Domingez postigao autogol i povisio rezultat. Tačku na susret stavio je Arda Guler u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Talentovanom turskom fudbaleru je to bio prvenac u dresu Madriđana za koji mu je bilo dovoljno svega dva minuta u igri. Real je vodeći tim na tabelu sa 69 boda, a u narednom kolu igra protiv Osasune u gostima. Selta je na 17. poziciji sa 24 boda i u sledećoj utakmici imaće okršaj sa Seviljom.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter