5
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

OŠTRE OPTUŽBE IZ PARTIZANA: „Šerif Endiaje je postigao gol rukom u 172. večitom derbiju!“

Objavljeno: 10.03.24 u 17:28

Oni sve pokušavaju da dokažu jednim snimkom

Nakon uzbudljivog 172. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, koji je završen bez pobednika rezultatom 2:2, strasti ne jenjavaju ni 24 sata kasnije. Iz Humske stižu optužbe da je gol za izjednačenje postignut rukom, što dodatno podgrevanje rivalstva između ova dva kluba.

U uvodnom delu derbija, Zvezda je povela, ali je Partizan brzo izjednačio. Vođstvo crno-belima doneo je Aldo Kalulu, ali ga nisu uspeli održati, pošto je Šerif Endiaje postigao gol za konačnih 2:2. Međutim, iz Partizana tvrde da je ovaj gol postignut nepravilno, odnosno rukom.

Na zvaničnom nalogu Partizana na društvenoj mreži „X,“ objavljen je snimak koji, prema njihovim tvrdnjama, ukazuje na to da je Šerif Endiaje postigao gol koristeći ruku.

Ove optužbe dodatno podstiču rasprave među navijačima i stručnjacima, ostavljajući otvoreno pitanje o regularnosti spornog trenutka u večerašnjem derbiju.

45
10

5 Komentara

  1. je dao gol rukom na snimku se vidi. Arena nije htela da to pokaže. Var je naravno video ali kao da nije. Lopovi pričaju o penalima – nepopravljivo je to

    3
    0
    Odgovori
  2. Ljudi, ziva istina. Ruka 100 posto. Ali, onaj zuti mrav i da je to video, a jeste, ne bi dosudio, i nije dosudio! Partizanu je ukradena pobeda po stoti put u istoriji hbn Derbija! Zato je Terzic trazio da ne sudi Jovanovic, zato je instalirao malog slinavog iz Kragujevca! Tako je kad ti sudija i tuzi i sudi i apologira! U FSS sve sama cergarija,sve sluzbe, sve komisije vode cergini sinovi! Cergarka je preuzela FSS i evo vam ga na!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter