0
ATP

FOTO: printscreen/ Twitter

NOVAK ĐOKOVIĆ IZBEGAO SUDAR SA DŽIPOM: Srpski komentator sve pratio u prenosu uživo! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.24 u 17:04

Neobična scena uoči prvog meča najboljeg tenisera sveta u Indijan Velsu

Novak Đoković je trijumfalno započeo svoje učešće na turniru u Indijan Velsu nakon pet godina, ostvarivši pobedu u svom prvom meču. Srpski teniser je svoj dolazak na teren obeležio neobičnom i nesvakidašnjom uvertirom, putujući do stadiona golf vozilom zajedno sa svojim protivnikom Aleksandrom Vukićem.

Ova neobična scena dodatno je začinila teniski spektakl, kada je kamera zabeležila trenutak kada je crni džip, koji se žurio da se uključi u ulicu, promptno zaustavljen kako bi propustio vozilo sa teniserima.

U komentaru prenosa, Nebojša Višlković nije propustio da primeti ovu zanimljivu situaciju, izjavljujući:

„O pazi, pazi. Dobro je da je stao crni džip. Ala bi imali uvertiru za ovaj meč da nije nagazio na kočnicu, i to na strani gde je bio Novak.“

Đoković će se u narednom kolu suočiti sa italijanskim teniserom Lukom Nardijem, koji trenutno zauzima 123. mesto na ATP rang listi. Ova pobeda otvara vrata za dalje uspehe na turniru i donosi dodatnu uzbuđenost među obožavaoce najboljeg svetskog tenisera.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter