3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

NE SMIRUJU SE STRASTI POSLE DERBIJA: Iz Ljutice Bogdana se oglasili preko klupske televizije! (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.24 u 19:20

‘Sudije više ne smeju da dosude čist jedanaesterac za Crvenu zvezdu.’

Fudbaleri Crvene zvezde Partizana odigrali su 172. večiti derbi u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu ‘Rajko Mitić’ juče od 17 časova. Na kraju je okršaj završen remijem 2:2, a ‘crveno-beli’ su bili dosta bolji protivnik, ali je golman gostiju Aleksandar Jovanović svojim bravurama sačuvao svoj tim možda i katastrofe.

Međutim, dan posle okršaja digla se velika prašina oko suđenja Pavla Ivića. Na društevnim mrežama navijači ‘crveno-belih’ su komentarisali da je njihov tim oštećen za dva penala. Brzo posle toga stigao je odgovor iz Humske, kada se oglasio Partizan, navodeći da je Šerif Endiaje postigao gol rukom.

Potom je usledilo oglašavanje Zvezde preko klupske televizije.

-Zbog konstantnih pritisaka i spinova u medijima da je jedan tim povlašćen, sudije više ne smeju da dosude čist jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Žestok faul nad Đigom dok je lopta još bila u terenu. Kako ovo ni sudija ni VAR nisu videli ostaće večita enigma – istakli su.

10
9
3 Komentara
  1. Dosli su da igraju fudbal a otisli da slave 2:2 sto kazuje na to da je Zvezda iznad partizana za jednu klasu mozda i dve. Ono Dancima je poslo za ruku da ih petsrdom mahnu jer su bili raspolozeni napadaci a golman tad nije imao srecan dan. Pitam se sa ovakvom igrom koliko ce gola primiti Parizani kad bude dosao derbi

    0
    0
    Odgovori
  2. Ziva istina.Nepobitna!
    Imas dojam da cim dodje do kontakta Cerginog igraca sa protivnickim u momentu se svira u korist igraca u crveno-belom dresu. Pravo ludilo, apsurd i provokacija sportsmanship-a na delu i uzivo!
    Ljudi moji, ovo je sramota, imamo ovu Superligu i kakva je god, ona je promocija i emocija srpskog fudbala i sporta u celini. Ne sme tako, ne moze se tako razvijati sportska fernesa gde interesi jednog jedinog kluba postaju deo opsteg nesporazuma samo za to sto je neko kao u virtuelnom svetu nedodirljiv i ponasa se kao odrasla krmaca u odnosu na komsijske prasice . Zar stvarno ona mora po svaku cenu pojesti sve kukuruze? Pa dokle!
    Ne pravimo od SUperlige stalu, feudalno gazdinstvo! Ovaj derbi je prikaz Bozije pravde, On svevisnji kao da je rekao: „E, ne moze, ja danas presudjujem, dzaba vam sve“! Hvala Bogu, religijskoj prici o pravdi.Neka se u buduce svira po pravilima za sve a ne za krmacu!

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter